ulu talafou

tala fou

Falling Film Evaporator-mea uma e tatau ona e iloa

O se mea evaporator ata pa'u o se ituaiga e fesuia'i vevela e fa'aogaina ai se fa'aau'au ma atigi fa'ata'ita'iga e fa'a'a'a ai vai e ma'ale'ale fatu.

O le fafaga e pamu i totonu o le evaporator e fausia ai le pito i luga.Ona fa'asalalau fa'atasi lea i totonu o fa'a'avevela o le iunite.

A'o fa'amama se vaega o tafega e ala i paipa, fai ai se mea manifinifi i luga o puipui o le paipa, e fa'atupuina ai se fa'afesuia'i vevela tele, o le vevela e tu'uina atu e ala i se mea fa'avevela.

I lalo o le malosi o le kalave, o le vai ma le ausa e alu i lalo.O le tafe o le ausa i se auala faʻatasi e fesoasoani i le paʻu o le sua.

I le pito i lalo o le iunite evaporator ata tifaga pa'u, o le oloa faʻapipiʻi ma lona ausa e vavae ese mai le tasi.

talafou-1

O le mamanu o mea evaporators ata pa'u i CHINZ e amanaʻia ai mea taua e 2:

1. Ina ia fa'aitiitia le taimi e nofo ai le fafaga, fa'atele le felauaiga o le vevela i se taimi pu'upu'u.

2. O le tufatufaina tutusa o le vevela e mautinoa ai e leai ni faʻalavelave faʻafefe e tupu ile pito i totonu ole savali ile taimi ole fafaga.

O le faʻaleleia lelei ma le maualuga o le vevela e faʻamautinoaina e se auala masani e faʻaaogaina i le taimi o filifiliga meafaitino e mafaufau i uiga lelei o meaʻai.

O le ulu fa'asoa lea e fafaga i totonu o paipa ua fa'amoemoe e fa'asusu fa'asusu fa'alava i luga o le fa'agaau, e puipuia ai le pa'u o le fa'apogai lea o le tele o fa'afitauli tele o le tausiga ma le pa'u o ata evaporators.

E faapefea ona aoga?

talafou-2

E lua vaega o lo'o aofia i totonu o le fa'au'u ma le atigi fa'afefe vevela.O lona uiga fa'avae o le tu'uina lea o le vai malulu po'o le fa'avevelaina, e ta'ua o se fa'asalalauga, i le feso'ota'iga lē tu'usa'o ae vavalalata ma se sua o oloa, e ta'ua o le sua fa'agaioiga.

I le va o fa'asalalauga ma su'esu'ega fa'agasologa, o le fa'aliliuina o le malosi e tatau ona fa'avevela e ala i se fa'apa'au ma atigi fa'aliliu vevela.Pe a fa'aogaina se atigi ma fa'apa'au fa'afesuia'i e fa'asua ai se vaega o se sua fa'agaioiga, e sili atu le mafanafana o le fa'asalalauga nai lo le sua o le fa'agasologa, ma fa'aliliuina atu le malosi mai le fa'asalalauga i totonu o le sua o le faagasologa.

O le mea fa'avevela e fa'ata'amilomilo e ala i le itu atigi o le atigi ma le fa'afefe fa'apa'au i le tulaga o mea evaporators ata pa'u aemaise lava.O le itu o le paipa evaporator e maua ai le sua.O se vaega o le oloa e ausa ma o le malosi e aveese mai le mea faʻavevela i totonu o le oloa.

O le faagasologa o le vai e sasaa i le pito i luga o le pa'u evaporators ata tifaga ma tufa tutusa i le vevela exchanger's tubes faamafanafana.E tatau ona ta'ape le vai ina ia tafe i lalo puipui totonu o paipa uma.

O le faaupuga pa'u ata e faasino i le vai vai e alu ifo i lalo o paipa ma o le puna o le vevela.

Aisea e pa'u ai ata tifaga evaporator?

O se mea evaporator ata pa'u o se ituaiga e fesuia'i vevela e sili ona aoga ma lelei.O le mea moni, ona o le matagofie o le faʻaogaina o le faʻaogaina o se masini evaporator pa'u ua lelei, o le tele o kamupani i le tele o vaega autu o loʻo faasolosolo malie ona faʻaleleia a latou mea faigaluega mai mea faʻapipiʻi tuai, faʻamalo faʻamalosi faʻasolosolo, poʻo calandria-type evaporators poʻo 100LPH falling film evaporators. .

O le tausiga ma le atina'eina o se ata manifinifi o le sua pa'u vave lava o lo'o fa'apipi'iina i le pito i totonu o fa'asu'u fa'alava e fa'ataga ai evaporators ata pa'u'u e maua a latou fa'atinoga lelei o le vevela.

O le fa'afeso'ota'iga i le va o le fa'agasologa o le vai ma le fa'avevela fa'avevela e fa'asilisiliina e le fa'apalapala tutusa o le vai, ma tu'u ai le malosi sili ona vave alu atu mai le fa'asalalauga i le sua o le faagasologa.

Ole mea lea e a'afia ai le fa'avavevave o le fa'asao ma le voluma e fa'aogaina ai se mea fa'avevela malulu, o ia mea uma e lua e aoga mo le togafitia o mea fa'aleagaina fa'amama!

Ina ia ausia lenei tulaga maualuga o le faatinoga, e tatau ona salalau solo le vai e alu ifo i totonu o paipa uma, ia salalau tutusa i le faataamilosaga o paipa uma, faʻapipiʻi i totonu o luga o paipa uma, ma malaga i lalo o paipa uma i le saoasaoa sili ona lelei.

O fati e le'i fa'asusuina lelei e mafai ona fa'aleagaina ai mea fa'amama, o le fa'apogai lea o auaunaga fa'asuava fa'afefe, ma e leaga le fa'atinoga o le fa'amama.

talafou-3

Fa'aaogāga o fa'asuavaa ata pa'u

· Mea'ai ma Meainu

· Falema'i

· Pepa

· Alamanuia susu

· Mo oloa e maualalo le fa'aleagaina

· Alamanuia tau vailaau

Wenzhou CHINZ Machinery Co.Ltd optimizes lona tafega lamination tekinolosi o evaporator ata pa'u uma e mamanuina ma fausia.Pe a mamanuina le faiga lamination tafe.Matou te fa'ailoa o fa'aoga eseese e ono iai se fefiloi tulaga ese o fesuiaiga, e pei o mea e maua mai ai, mea mautu, le fa'aitiitia mana'omia o le solvent, ma le saosaoa o le ausa, lea e tatau ona amanaia.

O le i'uga o se tama'i evaporator ata e pa'u'u ma maualuga i totonu o tama'i fa'afefeteina ma sili ona tumau, fa'atulafonoina le vevela.O le tele o faʻamatalaga o le pa'u o ata evaporators ua vave maua le fiafia, aemaise lava i pisinisi hemp.

O le fa'atuatuaina ma le fa'atinoina o se fa'asu'u ata pa'u e matua fa'alagolago lava i tomai fa'apitoa a le tagata faufau.Wenzhou CHINZ Machinery e fiafia i le ofoina atu o meafaigaluega maualuga ma meafaigaluega na gaosia ma le toto'a, atiae, ma faʻataʻitaʻiina.Fa'afeso'ota'i mai nei e fa'atau se fa'asuavaa ata pa'u po'o le iloa atili e uiga ia matou masini fa'agaoioiga ma ana tautua.


Taimi meli: Me-17-2023