ulu talafou

tala fou

Le Taua ole Fa'amama Meafaigaluega ile Faamautinoaina ole Saogalemu ma le Tumama

I le lalolagi i aso nei, o le taua o le tausia o tulaga saogalemu ma le tumama e le mafai ona soona taʻua. Pe i totonu o falemaʻi, fale suʻesuʻe, fale gaosi meaʻai, poʻo totonu foi o tatou fale, o le manaʻoga mo meafaigaluega faʻamaʻi lelei e taua tele. O mea faigaluega fa'ama'i fa'ama'i e iai sona sao taua i le fa'amautinoaina o le fa'ate'aina o meaola ninii leaga ma puipuia le sosolo o fa'ama'i ma fa'ama'i. I totonu o lenei blog, o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa i le taua o mea faʻamalositino ma lona aʻafiaga i le tausia o se siosiomaga mama ma saogalemu.

Muamua, fa'amama masini e taua tele e puipuia ai le sosolo o fa'ama'i i totonu o falema'i. O falema'i ma falema'i e fa'alagolago i le fa'amama'i ina ia puipuia ai mea faigaluega fa'afoma'i, mea faigaluega ma luga ole laiga mai fa'ama'i leaga. E taua tele lenei mea i le taotoga, ona o soʻo se mea sese i le taimi o le sterilization e mafai ona i ai ni taunuuga ogaoga mo le maʻi. I le fa'aogaina o masini fa'amama fa'ama'i, e mafai e foma'i fa'alesoifua maloloina ona fa'atumauina se si'osi'omaga mama ma fa'aitiitia le lamatiaga o fa'ama'i pipisi e feso'ota'i ile soifua maloloina.

E le gata i lea, i totonu o se siosiomaga suʻesuʻe, e manaʻomia meafaigaluega faʻamaʻi ina ia mautinoa ai le saʻo ma le faʻamaoni o faʻataʻitaʻiga. O le fa'aleagaina e mafai ona fa'aleagaina ai le fa'amaoni o su'esu'ega fa'asaienisi, e o'o atu ai i fa'ai'uga sese ma fa'amaumau puna'oa. E ala i le fa'aogaina o masini fa'ama'i fa'aonaponei, e mafai e fale su'esu'e ona usita'ia tulafono fa'ama'oti fa'ama'i, fa'amautinoaina le sa'o o a latou taunu'uga su'esu'ega.

I totonu o le alamanuia o mea'ai, e taua tele meafaigaluega fa'ama'i e fa'amautinoa ai le saogalemu ma le lelei o oloa fa'atau. Pe i totonu o se fale gaosi mea'ai, fale'aiga, po'o se 'au'aunaga o mea'ai, o le fa'amama sa'o o ipu, koneteina, ma mea e saunia ai mea'ai e taua tele e puipuia ai fa'ama'i mai mea'ai. E ala i le faʻatinoina o faiga faʻamaʻi lelei, e mafai e kamupani taumafa ona faʻataunuʻuina a latou tautinoga e tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa saogalemu ma tumama.

E le gata i lea, o le taua o le faʻamaʻaina o masini e faʻalautele atu i siosiomaga masani e pei o aʻoga, faletaalo, ma nofoaga faitele. A'o fa'aauau pea atugaluga e uiga i le sosolo o fa'ama'i fa'ama'i, o le mana'omia o le fa'amama mae'ae'a ua fa'amanino atili. E ala i le fa'aogaina o masini fa'ama'i fa'amamafa, o nei nofoaga e mafai ona fausia ai se si'osi'omaga mama ma tumama e fa'aolaina ai le soifua maloloina ma le soifua manuia o latou tagata.

E taua le maitauina o le aoga o masini sterilizer e faalagolago i le tausiga lelei ma le tausisia o tulafono fautuaina. O le faʻavasegaina masani, faʻamaonia ma le mataʻituina e taua tele ina ia mautinoa o le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina e ausia i taimi uma le tulaga manaʻomia o le faʻaitiitia o microbial. E le gata i lea, ina ia faʻateleina le aoga o meafaigaluega faʻamaʻi, e tatau i tagata faigaluega ona aʻoaʻoina ma aʻoaʻoina i le faʻaogaina tatau o meafaigaluega faʻamaʻi.

I le fa'ai'uga, o mea faigaluega fa'ama'i fa'ama'i e iai sona sao taua i le fa'atumauina o tulaga o le saogalemu ma le tumama i le tele o alamanuia ma si'osi'omaga. O lona gafatia e faʻaumatia microorganisms leaga e fesoasoani e puipuia le sosolo o faʻamaʻi ma tausia se siosiomaga mama. A'o tatou fa'aauau pea ona fo'ia lu'itau e mafua mai i fa'ama'i fa'ama'i, e le mafai ona fa'asili le taua o le teu fa'afaigaluegaina o masini fa'ama'i lelei. E ala i le faʻamuamua o le faʻamaʻaina, e mafai ona tatou fatuina se siosiomaga saogalemu, maloloina mo tagata uma.


Taimi meli: Mati-22-2024